На традиционен обяд бе подновен договора за 2020 г. мужду

...
На традиционен обяд бе подновен договора за 2020 г. мужду
Коментари Харесай

БФХГ поднови договора за спонсорство с " Дънди прешъс металс"

На обичаен обяд бе възобновен контракта за 2020 година мужду Българската федерация по художествена гимнастика и дългогодишния спонсор „ Дънди Прешъс Металс ". В наличието на състезатели, треньори от националните тимове и управлението на БФХГ, както и представителите на Дънди Прешъс Металс госпожа Ирена Цекова и госпожа Анна Шопова, договорът бе подписан от Изпълнителния Директор на компанията господин Илия Гърков и Председателя на БФХГ госпожа Илиана Раева.
10 годишното партньорство сред федерацията и „ Дънди Прешъс Металс " е обвързвано с началото на ренесанса на българските триумфи в художествената гимнастика и в отговор на „ златните обичаи " на този толкоз български спорт.
" Без тази поддръжка потвърдена и в триумфи и в компликации не бихме могли да изпълним грандиозните спортни събития през последните години, да бъдем спечелили и да надграждаме международните достижения на нашите девойки.
Само с тяхната дългогодишна, неизменима религия, дружно съумяваме да вървим напред и да осъществяваме нашите фантазии. ", съобщи Илиана Раева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР