На този свят нищо не е случайно. Всяка среща или

...
На този свят нищо не е случайно. Всяка среща или
Коментари Харесай

Няма случайни срещи

На този свят нищо не е инцидентно. Всяка среща или пък инцидентно запознанство служат на избрана цел. Понякога имаме потребност от хора, които да ни отворят очите и да ни оказват помощ да променим посоката на живота си; от време на време — да ни развеселят и да ни припомнят кои и защо сме на тази земя.

Понякога, срещаме някои от тях единствено за момент. Не ни е обещано да знаем авансово за какво ориста ги води в живота ни тъкмо в този миг.

Понякога Вселената ни изпраща хора, които просто би трябвало да ни се притекат на помощ, даже и пътем. И въпреки да не можем да предвидим всичко това, може най-малко да се подготвим за тези житейски изненади. Ето 3 типа предначертани връзки

1. Хората, които би трябвало да ни разсънят

Това са тези, които идват и остават трайно в живота ни. Те може да са нашите половинки или сродни души. Със сигурност това са хората, които изцяло трансформират живота ни.

2. Хората, които ни оказват помощ да си спомним кои сме

Понякога, до момента в който следваме житейския си път започваме да губим себе си. Улисани в всекидневието забравяме защо сме мечтали, какви сме желали да станем, кои сме в действителност. Има хора, които идват в нашия живот, с цел да ни оказват помощ да разберем кои сме ние и да се завърнем към същинската си същина.

3. Хората, които са значими в този миг

Онези моменти, когато започваме диалог със инцидентен сателит и не можем да спрем. Или когато просто разменяме усмивка, до момента в който се разминаваме с чужд на прилежащия ескалатор. И всичко това наподобява като галактическа връзка, която просто би трябвало да се случи.

Само тъй като някой просто минава през живота ни, не значи, че срещата с него няма смисъл и цел. Невидимите влакна, които ни свързват един с различен вършат живота ни толкоз необикновено непредсказуем и трогателен. Защото в никакъв случай не знаем по кое време ще срещнем този, който ще ни накара да променим живота си.

Източник: Мениджър Нюз
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР