На този парламент не му пука за хората. Случилото се

...
На този парламент не му пука за хората. Случилото се
Коментари Харесай

Йорданов: ГЕРБ, ДПС и БСП се подиграха с всички българи

 На този парламент не му пука за хората. Случилото се през вчерашния ден е замаскирано под формата на угриженост за пенсионерите. Това съобщи пред БТВ ръководителят на ПГ на " ИТН " във връзка гласуваното предложение от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи всички пенсионери да получават към пенсиите си по 120 лв. до края на годината.

,,Бюджетът е явен, в него просто няма пари за това. По този метод се залагат доста повече разноски, което значи, че от някъде другаде ще би трябвало да се орежат разноски, с цел да се дадат тези 120 лв. на пенсионерите``, разяснява Йорданов и добави, че другият вид е тегленето на заем, който ще изплащат идващите генерации.

По думите му сега нямаме пари.

" Нямаме пари. Това е 50 милиона повече, ще би трябвало да орежем от другаде - или бизнесът няма да получи пари за подкрепяне, или за опазване на здравето. И какво вършим, теглим заем, който би трябвало да го плащаме ние “, сподели още той във връзка признатото предложение на Движение за права и свободи в актуализацията на бюджета.

" Те са скрити милионери всичките и вършат на инат, че няма да се оправим “, счита Йорданов и изброи ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Те се подиграват с всички българи. ГЕРБ не им пука, тъй като към този момент са станали милионери, Българска социалистическа партия са привикнали да банкрутират страната, а Движение за права и свободи просто вървят в пакет с ГЕРБ. Те не мислят в вероятност. Ето за какво отиването на нови избори е по-прекрасно, в сравнение с да има сходно болшинство сред тези три партии, сподели още.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР