На този етап втори кабинков лифт над Банско е напълно

...
На този етап втори кабинков лифт над Банско е напълно
Коментари Харесай

Местен хотелиер: Втори кабинков лифт над Банско е излишен

На този стадий втори кабинков въжен превоз над Банско е изцяло непотребен. Това сподели в ефира на bTV Никола Вапцаров, локален хотелиер и потомък на поета и бунтовник Никола Вапцаров.
По думите му опашките могат да се облекчат, като се разреши на хотелиерите да продават ски пасове от рецепцията.
Според Никола Вапцаров с организационни ограничения човекопотокът може да се усъвършенства най-малко с 40%.
„ Едното е да се отворят повече каси, другото е да се комбинира транспортиране на туристите догоре с бусчета, както и да се усили скоростта на лифта. В Банско се приказва от всички, че той работи на минимална скорост”, означи той.
„ Не може, когато има да вземем за пример ски олимпиада в Банско, да няма грам опашка, а в моменти, в които градът е съвсем празен, да стават километрични опашки. По този метод се основава усещането, че има проблем, а казусът се основава от „ Юлен”. Те работят с подмушване. Сега желаят да сложат още една кабинка, по-късно ще стартират: „ Малко ще изсечем, с цел да има ски, да има спорт, децата да са добре”, допусна Никола Вапцаров. Той посочи, че не е срещу развиването на Банско, а в противен случай, като хотелиер би се облагодетелствал.
„ Първоначалният проект за Банско предвиждаше 7000 – 8000 кревати при построяването на лифта. В момента са 18 000. Как ще ни подсигуряват, че като разширят ски зоната, няма внезапно да стартира още веднъж да се строи”, попита той.
„ Тази гора от блокове, която отвращава хората, ни трансформира в най-евтиния ски курорт в Европа. В момента в Тирол е по-евтино с картата, в сравнение с в Банско, само че хотелите са по-скъпи, по тази причина несъмнено доста хора идват в Банско”, добави Вапцаров.
Най-успешният български скиор в алпийските дисциплини Петър Попангелов, който е и хотелиер на Боровец, разяснява, че би трябвало да се развива туризмът във всички наши зимни курорти.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Общество  Седмична прогноза за времето за 15-21 януари Седмична прогноза за времето за 15-21 януари  АПИ предизвестява: Пътните настилки в съвсем цялата страна са мокри АПИ предизвестява: Пътните настилки в съвсем цялата страна са мокри  140 години от повторното Освобождение на Стара Загора 140 години от повторното Освобождение на Стара Загора  Прогноза за времето - 13 януари (събота) Прогноза за времето - 13 януари (събота)  Новините: Най-важното за деня, 12 януари Новините: Най-важното за деня, 12 януари Интервю Още Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е украшение, което желаят да дадат на олигарсите (ВИДЕО)
Екип на Actualno.com съумя да поговори с огромния български алинея..
Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Заго Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Най-забавното от миналата седмица (ВИД...
За положително въодушевление и повече усмивки и през тази седмица, публицистичният екип на Actualno.com избра за Вас най-любопитните вести и виде...
Евродепутатът Петър Курумбашев: Не сме зад... Макрон не посмя да разяснява състава прави... Общински съвет Смолян одобри поемането на бе... Отчаян мъж се самозапали в Анкара НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Новините: Най-важното за деня, 12 януари
Редакционният екип на Actualno.com ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния 12 януари. ПЕТК...
Кой написа речта на Туск за откриването на... Седмицата в парадокси (8 - 12 януари) Предложение: Безплатно образование в специалн... Цветанов: Спекулация е, че Петър Христов е... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Българска социалистическа партия разисква вота на съмнение към правит...
Българска социалистическа партия разисква на Национален съвет вота на съмнение към държавното управление, Истанбулската спогодба и доклада за работата на парламентарната година..
140 години от повторното Освобождение на С... Захариева: Речта на Туск сподели, че Българ... Централно разузнавателно управление на САЩ твърди, че вирусът NotPetya е дело на... И няма край " новото " в българската политик...  www.expert.bg  5 прояви на езика на тялото, които основават неприятно усещане 5 прояви на езика на тялото, които създа...  Консултирайте се с специалист преди изтегляне на заем, с цел да спестите пари Консултирайте се с специалист преди изтегляне...  Франция няма да вкарва нови налози при Макрон Франция няма да вкарва нови налози при...  Свиват броя на лечебните заведения, на които ще се дават новите медикаменти за онкоболни Свиват броя на лечебните заведения, на които ще се...  www.iwoman.bg  Дневен хороскоп за 13 януари Дневен хороскоп за 13 януари  6 хрумвания за прелестен сантиментален уикенд с обичания 6 хрумвания за прелестен сантиментален уикенд с...  Малките неща, които значат толкоз доста за дамите Малките неща, които значат толкоз доста...  Януарско ободряване Януарско ободряване  http://www.sportlive.bg  Нов в ЦСКА: Ще оставя сърцето си на терена Нов в ЦСКА: Ще оставя сърцето си на тере...  Томаш се надява на нови попълнения в Берое Томаш се надява на нови попълнения в Бер...  Фенове на Борусия оповестиха протест на Бундеслигата Фенове на Борусия оповестиха протест на Бунд...  Новият в Барселона излезе необут на Новият в Барселона излезе необут на " Камп Н... Интервю Още Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е украшение, което желаят да дадат на олигарсите (ВИДЕО)
Екип на Actualno.com съумя да поговори с огромния български алинея..
Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Заго Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева Нови Най-четени Най-коментирани Местен хотелиер: Втори кабинков въжен превоз над Банско е непотребен... 37 0 Кметът на Смолян: Безлихвеният заем от страната е мярка, която подпом... 55 0 Българска социалистическа партия реши, че няма да поддържа Истанбулската спогодба... 432 1 Седмична прогноза за времето за 15-21 януари... 178 0 Ердоган съобщи готовността на Анкара да ликвидира тероризма в Сирия... 172 0

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР