На този етап полицията счита за най-малко вероятна версията, че

...
На този етап полицията счита за най-малко вероятна версията, че
Коментари Харесай

Първи версии за жестокото убийство на журналистката от Русе

На този стадий полицията смята за минимум евентуална версията, че работата на журналистката Виктория Маринова е обвързвана с жестоката й гибел. Това съобщи Николай Кожухаров, началник на Криминална полиция в Русе. Според него все още от ден на ден избледнява версията за посягане по професионални аргументи.
Започнал е разпит на очевидци и са назначени експертизи на компютри и употребени телефони. Работи се по всички вероятни версии, сподели Георгиев. Установен е маршрутът на потърпевшата от сутринта досега на гибелта. Вероятно този, който я е нападнал, е знаел добре дневният й режим и обстоятелството, че е имала табиет едновременно да прави джогинг в региона на дигите, където е открито и тялото.
При откриването на натрупа са липсвали ключовете за колата, очилата, част от облеклата, мобилния телефон и документите за идентичност. Националният институт по криминалистика и криминология към този момент е почнал проучване на конфискуваните досега доказателства и се чака тяхната експертиза.
Към момента се приказва за един причинител.
Източници на БЛИЦ от следствието разкриха, че още в първите часове след откриването на тялото служителите на реда са почнали да работят по версията, че килърът е някой, който е имал интимни връзки с Виктория Маринова. За това говорел методът, по който е осъществено убийството и неговата грубост. На този стадий въпреки всичко се ревизират и следствията, които журналистката е правела през последните няколко месеца. Не е известно тя да е имала закани около работата си, разкриха от телевизия TVN.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР