На този етап официални разговори очевидно не се водят. Иначе

...
На този етап официални разговори очевидно не се водят. Иначе
Коментари Харесай

Кутев: Русия не ни е спирала газа, ние не изпълнихме условията й

„ На този стадий публични диалози явно не се водят. Иначе правилният отговор е, че договарянията са сред „ Газпром “ и „ Булгаргаз “, сподели представителят на служебния кабинет Антон Кутев по БТВ.

„ Отговорът дали се водят такива диалози би трябвало да ги даде „ Булгаргаз “. Дали са почнали договарянията, евентуално има някакви предварителни стадии. На кой стадий е „ Булгаргаз “ – аз не знам. Още не са седнали на една маса или аз най-малко не знам за такава опция “, сподели още Кутев.

„ Аз не считам, че опциите са изчерпани. Разговорите биха могли да се случат и да доведат до позитивен резултат. Очевидно е, че тези диалози не са потръгнали бурно “, сподели още Кутев.

Той добави, че крайният резултат е оферта на масата, защото търсим благоприятни условия за доставка по досегашния контракт.

Според Кутев Русия не е серпантина газа за България, а ние сме отказали да се съобразим с изискванията им. „ Половината страни в Европа извършват тези условия и нямат проблем с доставките на газ “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР