На този етап нулева част от подготовката ни е насочена

...
На този етап нулева част от подготовката ни е насочена
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Не обичам да прескачам мачове, за ПАОК ще мислим от неделя нататък

" На този стадий нулева част от подготовката ни е ориентирана към ПАОК. Не обичам да прескачам мачове. Сега желая всички да мислим за Спартак Варна. От неделя имам задоволително време да се срещна с играта на гръцките ", разгласи треньорът на Левски Станимир Стоилов пред медиите преди срещата със " соколите " на Герена, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Неприятно беше да стартираме със загуба, само че и няма да мислим дълго време за нея. Петрис към този момент тренира с нас към този момент и би трябвало да забележим до каква степен е добре кондиционно. Ще преценим дали ще може да взе участие. Хич не съм удовлетворен от представянето и метода, по който игра Блажевич “, сподели още Стоилов.

„ Уелтън тренира от два дни, Роналдо от през вчерашния ден. Вторият имаше болки в гърлото, само че те отминават. Няма подозрения за Ковид и по този начин нататък. Ако могат, и двамата ще играят. Роналдо пропусна три тренировки и би трябвало да навакса, с цел да бъде във форма. Нямаме доста време за мислене, защото след 4 дни играем в Европа и Левски би трябвало да е под пара. Искам всеки да е подготвен, защото влизаме в сбит цикъл и би трябвало да се готвим на оптимални обороти. Цунами ще отсъства сред 10 и 14 дни. Ако всичко върви добре, ще ускоряваме завръщането му, в случай че не, ще забавяме. Надяваме се до седмица да стартира тренировки. По медицинските изказвания контузията не е толкоз сериозна колкото си мислехме “, изясни треньорът на " сините ".

„ Моите очаквания са, че Петрис ще успее да влезе в тактиката и ще пасне на стила на игра на Левски. Всичко зависи от представянето му. Не можем да си позволим непотребни финанси. Това е от финансова позиция. Очаквам да видя Левски както игра първото полувреме в Бистрица – нападателно, гордо, самоуверено и да вкарва голове. Спартак е исторически клуб, който дълго време беше навън от елита. Завърна се и виждам, че има доста последователи на техния тим. Показаха и умна игра като за дилетант в групата. Имаха злощастие да изгубят, само че това е футболът. Спартак Варна е тим, който занапред ще намира своето място в елита. Като имаш такава поддръжка, имам вяра, че ще бъдат постоянен тим у нас “, продължи Мъри.

„ Пропуските са част от футбола. Не можем да чакаме огромни промени, защото знаете броя ни на играчи. Утвърждавам в този момент игрови жанр и всеки би трябвало да се бори за мястото си. Ще има мисъл и за идващите мачове, само че в този момент би трябвало да върнем тима на пътя на успехите. Освен Цунами, ще забележим какви други разбърквания може да вършим. Не мисля, че Здравко може да напусне Левски под някаква самосиндикална форма. “, приключи треньорът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР