На този етап не се водят разговори между преговорния екип

...
На този етап не се водят разговори между преговорния екип
Коментари Харесай

ЕК: ЕС в момента не води преговори за купуване на „Спутник V“

На този стадий не се водят диалози сред преговорния екип на Европейски Съюз и за закупуване на имунизациите " Спутник " - това сподели представителят на Европейската комисия Стефан де Керсмакер в отговор на появили се през днешния ден изявления в тази тенденция, предава БНР.
По-рано организация " Ройтерс " заяви, че страните членки обмисляли опцията за договаряния с производителя на " ".
 EMA: Едва ли Европейски Съюз ще утвърди Спутник V преди май EMA: Едва ли Европейски Съюз ще утвърди " Спутник V " преди май
Европейската организация по медикаментите (EMA) няма да има опция да издаде позволение за незабавна приложимост на съветската коронавирусна вакси...
В същото време ръководителят на Руския фонд за директни вложения Кирил Дмитриев е декларирал, че Русия " към този момент има съглашения с компании от Италия, Испания, Франция и Германия за произвеждане на „ Спутник V ".
На 4 март Европейската организация по медикаментите стартира оценка за достъп на съветската ваксина до европейския пазар.
По мотив декларираното от изпълнителния заместник-председател на Комисията Франс Тимерманс пред немския вестник " Тагесшпигел " за позволени неточности при тактиката за имунизиране против Covid-19, завеждащият службата на представителите на Европейска комисия Ерик Мамер разясни, че става дума за съблюдаване на периода за тяхното произвеждане и доставки от страна на фармацевтичните сдружения, с които са подписани договорите.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР