На този етап не можем да кажем откъде са жертвите

...
На този етап не можем да кажем откъде са жертвите
Коментари Харесай

Българска Гражданска отговорност“ на предното стъкло на камиона-ковчег в Англия! Трагедията е огромна

 На този стадий не можем да кажем от кое място са жертвите и тяхната идентичност. Това ще е дълъг развой. Това съобщи пред публицисти Пипа Милс от полицията в Есекс по отношение на открития в град Грейс камион с 39 натрупа вътре.  

По думите на полицейския чиновник това е " безспорна покруса и доста печален ден за полицията в Есекс и обществеността “. Тя удостовери, че на този стадий е прекомерно рано да се приказва за националността на жертвите, измежду които има и един малолетен. Не излиза наяве обаче кой е разкрил телата и уведомил органите на реда. По думите на Милс полицията била извикана от колите за спешна помощ на Спешна помощ, която пристигнала първа в индустриалната зона със злощастния камион. Кой обаче е повикал колите за спешна помощ, остава тайнственост. Има догатки, че това може да е някой инцидентен минувач, само че също и човек забъркан в нещастието. Не е изключено медиците да са извикани от самия водач на камиона – 25-годишен мъж от Северна Ирландия. В момента той е в ареста и е разпитван от служители на реда.  

От полицията умоляват всеки, който разполага с някаква информация по случая, да спомага на следствието. Също по този начин още никой не знае какъв брой дни е бил паркиран камионът в парка, преди да бъде открит. Британските медии означават и какъв брой необикновен е маршрутът на камиона. Вместо да влезе във Англия през Ламанша или Северно море, той е пристигнал от пристанище в Северен Уелс като най-вероятно преди този момент е бил в Ирландия. Полицията отхвърля на този стадий от следствието да каже какво тъкмо е предиздвикало проверяващите да считат, че камионът, открит в английския град Грейс с 39 натрупа вътре, идва от България.  

" На този стадий не можем да потвърдим никакви елементи, следствието продължава. Ще съобщим детайлности в уместно време “, сподели Пипа Милс, представена от " Блиц ". Тя отклони въпроса за регистрационните номера на камиона и за неговия маршрут.   На всички фрагменти, публикувани от международните организация, камионът " Скания “ е със закрити регистрационни номера. Вижда се обаче, че е с ляв волан.   Освен това по предното стъкло се виждат присъщите български лепенки за " Гражданска отговорност " и за механически обзор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР