На този етап е по-близо до Сержиньо Дест в сравнение

...
На този етап е по-близо до Сержиньо Дест в сравнение
Коментари Харесай

Дест предпочита в Барса, но Байерн има друго предимство

На този стадий е по-близо до Сержиньо Дест спрямо, оповестява Sport. От са приели идентични предложения (20+5 млн. евро) и от двата клуба, а крайният бранител е избрал да стане съотборник на. Има обаче един подробност, който може да осуети договорката с каталунците. От “” са поискали в този момент да платят единствено дребна част от трансферната сума, а останалата - на по-късен стадий. В същото време германците нямат никакви финансови проблеми и са уведомили нидерландските си сътрудници, че са подготвени незабавно да преведат вкупом въпросните милиони.

Допреди 10 дни Дест беше считан за сигурен нов състезател на Байерн, само че ползата на Барселона към него го е предиздвикал да размишления. “Лос кулес” продадоха, което дава късмет на Дест скоро да получи късмет да се наложи като титуляр. В същото време конкуренцията в Байерн на този пост наподобява по-солидна в лицето на и вероятно.

От Sport допълват, че 19-годишният Дест към този момент се е сбогувал със съотборниците си в Аякс.

Младокът е роден в Нидерландия от майка нидерландка и татко американец. Той играе за националния отбор на Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР