На този ден сънищата рядко са пророчески. По правило те

...
На този ден сънищата рядко са пророчески. По правило те
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – сряда – 18.03.20

На този ден сънищата рядко са оракулски. По предписание те ни разкриват скритите аспекти на нашия полов живот. Ако са били приятни, значи всичко е в ред със половата ви сила, само че в случай че сте сънували нещо извънредно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно положение и сексуалността ви не се разкрива изцяло.

Тогава потърсете пробойните. Това значи, че или не сте открили положителни взаимоотношения с противоположния пол, или не сте задоволително изобретателни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и би трябвало да се възстановят.

Тези сънища постоянно ни насочват към неосъществените ни креативен сили, демонстрират мощните и слабите ни страни. Ако вярно интерпретирате видяното насън, елементарно можете да определите по кой път би трябвало да продължите, по какъв начин да развиете своя креативен капацитет, с цел да намерите същинска естетика и благополучие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от предишния ни живот. Но във всеки случай, бъдете деликатни към знаците и изображенията, с тяхна помощ можете да извършите значими заключения за себе си.

Сънищата в сряда

Сряда се ръководи от планета Меркурий, която нормално подарява разнородни и леки и най-често незапомнящи се сънища. Може да сънувате близки другари.

Наситен, богат на сюжети и дейности сън приказва за вашите отзивчиви умения.

Ако сте имали спокоен, отегчителен сън или даже изпълнен с безинтересни обстановки - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата при остаряла (намаляваща) Луна демонстрират това, което ще изчезне от живота ви, тъй като е излишно, неактуално.

Ако сте сънували призрачен сън, това в действителност предвещава положително, тъй като демонстрира, че неприятностите ще си отидат от живота ви. По тази причина сънищата в намаляваща фаза на Луната се назовават изчистващи.

/tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР