На този ден преди 11 години – на 10 февруари

...
На този ден преди 11 години – на 10 февруари
Коментари Харесай

ВИТА Инвитро център дарява безплатна инвитро процедура на едно семейство с репродуктивни проблеми

На този ден преди 11 години – на 10 февруари 2011 година, е основан ВИТА Инвитро център

е първият инвитро център, част от структурата в многопрофилна болница. Идеята за него е разумно продължение на цялостната философия на притежателите на МБАЛ ВИТА - и, за създаване на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено изцяло качествено консервативно и оперативно лекуване на пациентите.
ВИТА инвитро център предлага опция за осъществяването на всички нужни проучвания на едно място, като останалите експерти в болница ВИТА са разполагаем за съвещания в региона на акушерството и гинекологията, пренаталната диагностика, логиката на психиката, урологията, неонатологията и педиатрията.

Ембриолозите във ВИТА инвитро център са сертифицирани от Европейската асоциация по човешка репродуктивна ембриология (ЕSHRE), което е доказателство за високите стандарти на работа и за впечатляващия брой сполучливи резултати.

В своята дългогодишна процедура основателите на Болница ВИТА постоянно са се управлявали от правилото, че всеки човек е неповторим, че заслужава и изисква самостоятелен метод. За пациентите си ВИТА инвитро център има особено създадени стратегии, които да усъвършенстват резултатите съгласно съответния случай.

Центърът разполага с последно потомство високоспециализирана инсталация, с цел да могат пациентите да се възползват от най-съвременните асистирани репродуктивни технологии.

Послучай рождения ден си ВИТА инвитро център афишира началото на акция, задачата на която е безплатно подаяние на една инвитро процедура на нуждаеща се двойка с репродуктивни проблеми.

Инвитро процедурата (оплождане посредством IVF/ICSI, обработване на ембриони), е с включена хормонална стимулация, хормонални и ултразвукови проучвания по време на стимулацията, фоликуларна пункция, както и ембриотрансфер.

Пакетът за безвъзмездна процедура включва:
Лекарства за следена овариална хиперстимулация; УЗД и хормонални проучвания по време на КОХС; Яйчникова (фоликулна) пункция Оплождане с класическо инвитро или ICSI; ултивиране на ембриони (вкл. до бластоцисти); Ембриотрансфер; Изследвания преди започване на стимулацията:
- Изследване FSH, LH, prolactin, TSH, АМХ, E2 и progesterone преди КОХС, на 2—3 ден от менструалния цикъл;

- Микробиологични посевки на влагалищен секрет и семенна течност;

- Изследване за полово-предаваеми инфекции на двамата сътрудници (HIV, сифилис, HBsAg, anti-HBc, anti-HCV);

- Кръвна група на двамата партньори;

- Една спермограма.

Кандидатите се записват, като изпращат имейл с две имена и телефон на. Трябва да визиите двойката накратко, както и да разкажете в резюме своята история в търсене на мечтаното бебе.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР