На този ден аз седях пред едно следствие и мръзнех.

...
На този ден аз седях пред едно следствие и мръзнех.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Арестуваха незаконно Борисов, защото се страхуват от него

„ На този ден аз седях пред едно разследване и мръзнех. За какво? Първо за неправдата, второ, че си обичам водача, трето поддържам си партията. Не желая да ви приказвам като на възпитаници, само че ще ви опиша – познато оскърбление. Винаги съм се питал кой желае да унижава – слабите. Онази вечер когато зъзнех пред следствието осъзнах, че имам извънреден водач, застрашителен за другите, с това което прави, с упоритостта си, с това че той обича хората и хората го обичат. Страховит, че постоянно може да се обърне зад тила си и постоянно може да покаже какво е направил “, съобщи пред членове и симпатизанти на ГЕРБ Вежди Рашидов във връзка 1 година от противозаконния арест на Бойко Борисов.   

„ Страха е изключително нещо и това, което ги съпровожда е бездарието, боязън от надарения, безсилието-страх от мощния. Простотията-страх от умния, всичко това сътвори едни хора, които пристигнаха с ненавист, които едно дръвче не може да ми покажете, че са насадили. Дойдоха от улицата и хвърлиха яйца по паметниците. Дойдоха и желаеха властта, само че тя е съзидание, а не пагон който можеш да си разнасяш. Това е живота на хората “, добави още Рашидов.

Той добави, че за две години към този момент няма храна, тъй като това, което купувахме за 50 лв., в този момент го взимаме за 100 лв..

„ Това което желаеха е да ви унизят, да ви смачкат, тъй като няма различен метод. Но до момента в който вие сте отпред на ГЕРБ и тези хора са до вас, всички тези хора се плашат от вас и по тази причина желаят да ви унижават, пред децата ви, внуците ви. Тези хора направиха едно доста срамно нещо и се надявам след болката, която преживяхте да сте по-силен. Защото управлявате партия, която не се нарои, имате още по-сплотени хора, млади и образовани хора, всичките с специалности, а вие започнахте да ги учите. В политиката няма млади и остарели, а умни и можещи. Всеки един миг, скоро би трябвало да ходя и да дам път на младеж. 20 години от живота ми минаха да бъда до премиера, най-хубавата партия ГЕРБ, по тази причина седях 25 години в нея. Най-красивите и сплотени хора са в ГЕРБ, продължавайте по този начин. Аз може би ще изляза в пенсия някой ден, само че постоянно ще бъда до вас. “, сподели още Рашидов. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР