На това състезание представяте не само вашите умения, а и

...
На това състезание представяте не само вашите умения, а и
Коментари Харесай

Българският отбор заминава за световните военни игри в Китай

" На това съревнование представяте освен вашите умения, а и Българската войска, по тази причина ви поисквам триумф и на добър час " . Това сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов, който взе участие в церемонията по изпращането на българския боен тим за присъединяване в Седмите международни военни игри в Китай, написа Българска телеграфна агенция.

След като достиженията на военните спортисти бяха показани на церемонията, министърът на защитата им пожела триумф на надпреварата в Китай, като изрази убеждението си, че тимът отива добре квалифициран и добре ще показват военния ни спорт.
 
 БГНЕС

На церемонията в Министерство на защитата участваха също заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов , високопоставени офицери, китайският аташе по защитата. Нека всеки от вас реализира максимума от това, за което се е подготвил, и всички ние да ви посрещнем на летището с повече медали и триумфи, за славата на Българската войска и спорта в нея, пожела Андонов.

Българската делегация за Седмите международни военни игри ще бъде ръководена от заместник-началника на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов, който също пожела триумф на тима. Ръководител на българската задача е полковник Венелин Дерибеев. -->
 
 БГНЕС

Делегацията включва 36 индивида, от които 22-ма спортисти в 8 типа спорт от разнообразни военни структури, треньори, съдии, ръководители и публични лица . Спортната конкуренция ще се състои в Ухан от 18 до 27 октомври. На всеки от спортистите министърът на защитата даде икона на Св. Георги Победоносец.
 
 Български военни бяха изпратени на Военните игри в Китай БГНЕС

Българският боен спорт става пълновръстен член на третата по величина международна спортна организация - Международния съвет за боен спорт /CISM/, още през 1991 година - 13 години преди присъединението на страната към НАТО. Преди CISM са единствено Международният олимпийски комитет и ФИФА.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР