На тотална война срещу всички тръгна Слави Трифонов. Чрез новата

...
На тотална война срещу всички тръгна Слави Трифонов. Чрез новата
Коментари Харесай

Пошло! Телевизията на Дългия като бухалка срещу колегите му, гаври се с Иван и Андрей и бг сериалите

На тотална война против всички потегли Слави Трифонов. Чрез новата си телевизия „ 7/8 ” Дългия не стопира да се гаври с съперниците си, видя HotArena.

Слави по всякакъв начин се пробва да осмива известните сериали и риалити формати, В последното предаване на прицел беше „ Фермата ”, когато актьорите му се превъплътиха като водещите на формата, който е един от най-успешните на някогашната му телевизия „ Би Ти Ви ”. Към тях се причисли и Динко, в чийто облик влезе Иво Сиоромахов.

„ Здравейте. Аз съм Иван от Иван и Андрей ”, сподели единият от актьорите.

На спонтанната сцена от екипа на Слави се вършиха на същински шутове, Опитите им да се приближат до Иван и Андрей въобще не се получиха. В интернет пространството се появиха злобни мнения по адрес на Трифонов за гаврата с обичаното предаване „ Фермата ”, написа „ България Днес ”.

" Пародия-пародия, но тях ги гледат, а вас не ”,
гласи един от мненията в страницата на Слави.

„ Не е красиво да се подиграваш с другите малките екрани, то и вашата е за смях, първо вижте себе си. Пълен неуспех сте ”. Освен с „ Фермата ” актьорите на Дългия към този момент се гавриха със сериалите „ Откраднат живот ” и „ Пътят на достойнството ”, които вървят по Нота телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР