На тези избори трябва да подкрепите не за друго, а

...
На тези избори трябва да подкрепите не за друго, а
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов: Три пъти вадя България от кризи

На тези избори би трябвало да подкрепите не за друго, а тъй като сме изгубили основния смисъл на страната – институциите. Ние нямаме един престиж в страната, не имаме вяра на институциите. Това е разпад. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 симпатизанти на ГЕРБ в Общинския културен център в Разград.

„ От първия ден им споделяме, че крадат по един лев от джоба на хората и животът го потвърди. Инфлацията скочи двойно. Те съзнателно сътвориха тази инфлация. При нас беше нула “, акцентира той.

„ Сега, сякаш са вдигнали пенсиите, а те не ви стигат. От какво нарастнаха дървата? Гората стана по-скъпа ли? Напротив – изнасяме, само че те сложиха надценка. Кое наложи в България да стане толкоз скъпо? Всичко произвеждаме. Виновно е неприятното ръководство “.

„ Те имат 2000 души в центъра на София, поименно се знаят. Обслужват се непознати ползи “, съобщи водачът на.

„ Никаква война не ни е отговорна. Три пъти съм се нагърбвал и съм вадил България от рецесията. Дупката е към този момент към 10 милиарда лв.. Ще понесем тези пасиви. Истински се надявам да върнем България още веднъж в пътя “, означи той.

„ Доказахме етническата приемливост в смесените региони. Истински ме заболя, че не е изографисана църквата. Когато си тръгвахме, оставихме пари да се оправи джамията. Нито подът е пипан, не е мръднало. Щяхме да сме приключили към този момент “, сподели Борисов.

„ Съединението прави силата и ние в случай че не се обединим, нищо положително не ни чака. Този път гласуваме за себе си. Толкова е мъчно, само че единствено вие можете да ни извадите от рецесията. Ако сме първи, не може да се шикалкави, ще създадем държавно управление. Смисълът на парламентарните избори е да се сформира държавно управление. Над милиард до момента сме дали за избори, с цел да си чешем егото. Силата на една нация е всички етноси да работят дружно “, акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР