На тези избори стават чудеса и екзотика лети отвсякъде... Кандидатът

...
На тези избори стават чудеса и екзотика лети отвсякъде... Кандидатът
Коментари Харесай

Контрера възмутен: Вдигат 2-3 пъти цената на Синя зона в София?!

На тези избори стават чудеса и екзотика лети отвред... Кандидатът за кмет на „ Възраждане “ Деян Николов е декларирал по Нова телевизия, че съгласно разбора на неговата партия цената на паркирането в София би трябвало да се увеличи сред два и три пъти. Това написа в профила си във Facebook претендентът за кмет на София на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. 

Ето какво написа още той:

Тоест паркирането в „ Синя зона “ да е сред 4 и 6 лв.. Тези пари щели да се влагат в паркинги и понижаване на билетите за градски превоз.

Идеите за увеличение на цената на платеното паркиране ги парирах цялостен мандат в СОС, нищо че Демократична България доста напъваха да се вдигне цената.

Очевидно към последователите на ляволибералната политика на ППДБ, Спаси София и ГЕРБ се причислява и „ Възраждане “.

След като Терзиев от ППДБ-Спаси София ще глобява софиянци за напредване с по-стари коли в центъра, в този момент „ Възраждане “ желаят да вдигнат и цената за паркиране.

Нашата София в действителност е застрашена от това, ръководството й да попадне в ръцете на тежко некомпетентни хора, които оферират откровени нелепости.

Всички ние ще платим тежка цена, в случай че това се случи. Продължават напъните им редовно да пречат на елементарния човек да си свърши най-елементарна работа в центъра следвайки зелени утопии, фантасмагории и измислени нелепи тактики.

София заслужава мъдро, умело и същински родолюбиво ръководство, а не следващите случайници, които да се учат в придвижване и за сметка на хората най-много от крайните квартали.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР