На тези избори е важно отново да покажем, че ГЕРБ

...
На тези избори е важно отново да покажем, че ГЕРБ
Коментари Харесай

Мария Габриел: ГЕРБ и СДС са гарант за европейското развитие на България

На тези избори е значимо още веднъж да покажем, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили са поръчител за европейското развиване на България. Нашата идея е България в Европейския съюз, единение и отговорност.

Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел по време на главното предизборно събитие на структурите на ГЕРБ в Шумен и Разград. Форумът се организира в Арена Шумен, като на него участваха над 3000 души, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.


"Казваме "не " на борбата и разделянето и "да " на взаимното почитание и подадената ръка, с цел да продължаваме да градим позитивния имидж на България подобен, какъвто го имаме, откогато ръководят министър председателят Борисов и държавното управление на ГЕРБ. Искаме да продължим да работим за мощна България в обединена Европа. На 26 май с номер 12 в бюлетината още един път ясно и мощно да защитим идеята България и Европа във всеки един от нас, с цел да има вероятност за младите, поддръжка за предприятията, развиване и на най-малкото обитаемо място ", акцентира лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР