На тестове за наличието на коронавирус ще се подложат всички

...
На тестове за наличието на коронавирус ще се подложат всички
Коментари Харесай

Спешни тестове за коронавирус в Левски, ще се играе ли мачът с Лудогорец?

На проби за съществуването на ковид ще се подложат всички футболисти, треньори и чиновници на Левски през днешния ден, откакто единият от притежателите на клуба Константин Папазов разгласи, че е инфектиран с COVID-19.
Утре " сините " би трябвало да се изправят против първенеца Лудогорец във значим мач в борбата за присъединяване в евротурнирите, само че новината за болестта на Папазов е наложило управлението на клуба да предприеме незабавни ограничения. До края на деня проби ще минат всички в тима, в това число и мажоритарният притежател Наско Сираков, оповестява gong.bg, представен от БГНЕС.
Най-вероятно Папазов се е заразил с вируса след визитата си в четвъртък вечер на мача Царско село - Черно море, който се трансформира в огнище на болест. В последните дни стана ясно, че четирима играчи на столичния клуб и цели 16 футболисти и треньори на " моряците " са дали позитивни проби за COVID-19, в това число и треньора на варненци Илиан Илиев, с който Папазов персонално се е срещнал след мача.
Още за това какво сподели Тити Папазов и по какъв начин тъкмо се е заразил ще намерите в идната публикация.
Тити Папазов е с коронавирус*
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР