На територията на Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков" в София

...
На територията на Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков" в София
Коментари Харесай

Всеки един може може да провери уменията си за шофиране в зимни условия във ВТУ Тодор Каблешков

На територията на Висшето транспортно учебно заведение "Тодор Каблешков " в София водачите ще могат да ревизират уменията си за шофиране в зимни условия на авансово основани сериозни обстановки. Проявата, която ще продължи от през днешния ден до неделя, е част от акцията "Овладей пътя ".

"Кампанията "Овладей пътя " цели действително да приготви колкото се може повече водачи за идния зимен сезон посредством гратис теоретично и практическо образование, което да повлияе позитивно на държанието им на пътя, тъй че да се сътвори една по-безопасна среда за всичките участници в придвижването. Подготвили сме осем електрически автомобила, които от самото начало ще могат да се карат от авансово записаните хора. Автомобилите ще бъдат оборудвани с пластмасови гуми и по този начин ще бъдат все едно на замръзнал сектор ", съобщи пред БНР Явор Алексов, авто дрифт водач.

Теоретичното и практическото образование е гратис. Българският червен кръст се включва в проявата с лекции за оказване на първа долекарска помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР