На територията на Участък Брусарци е проведена специализирана полицейска операция,

...
На територията на Участък Брусарци е проведена специализирана полицейска операция,
Коментари Харесай

Ударни проверки: В Брусарци почерня от полиция, разкриха 5 престъпления

На територията на Участък Брусарци е извършена профилирана полицейска интервенция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Тя е осъществена през вчерашния ден, сред 8.30 и 16 часа, като е била за противопоставяне на стандартната престъпност, противозаконната миграция и надзор по съблюдаване наредбите на Закона за придвижване по пътищата и Кодекса за обезпечаване.
В хода на акцията са тествани 10 обекта, 63 МПС и 76 лица, при което са формирани 9 акта и 18 санкции с фиш по Закона за придвижване по пътищата. Разкрити са 5 закононарушения – нелегално предпазване на общо 1.5 куб. церова дървесина в три къщи в село Крива бара и нелегално владеене на 0.235 кг насипен тютюн в частен дом в Дъбова махала. Установени са двама поданици на Брусарци, на 20 и 21 години, направили кражба на принадлежности от частен дом в града в интервала от 20.12.2020 година до 8.02.2021 година
Част от откраднатите движимости – принадлежности, са открити и върнати на притежателя, прецизират от Министерство на вътрешните работи.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР