На територията на ОДМВР-Сливен се проведе 24-часова специализирана операция с

...
На територията на ОДМВР-Сливен се проведе 24-часова специализирана операция с
Коментари Харесай

24-часова спецакция в сливенска област

На територията на ОДМВР-Сливен се организира 24-часова профилирана интервенция за реализиране на съответни резултати при противопоставяне на престъпността и запазване на публичния ред, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Сливен.

За времето от 07,00 часа на 7 ноември до 07,00 часа на 8 ноември полицейски екипи на престъпна, териториална и охранителна полиция от районните ръководства в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица са ревизирали 1335 лица, 811 транспортни средства, сбъднат е надзор на 107 лица, склонни към осъществяване на противоправни действия. В поделенията на ОДМВР-Сливен са арестувани шестима души. Издирени са 13 лица, оповестени по разнообразни аргументи. Разкрити са 7 закононарушения, за които са формирани 3 досъдебни и 4 бързи производства. Съставени са общо 35 протокола за предизвестие по ЗМВР. Актовете са 171 по Закона за придвижване по пътищата, Закона за българските персонални документи и наредбите на общините.

24-годишна жена е арестувана в хода на интервенцията от чиновници на Районно ръководство на МВР-Нова Загора за кражба на пари и други движимости от стара жена в село Асеновец. Служители на Районно ръководство на МВР-Сливен са разкрили кражба на кабел от в допълнение обслужващо трасе в региона на ЖП гара в Сливен, хванати са водачи с алкохол, неправоспособни и използвали наркотични субстанции, за което са стартирани бързи производства. Започнати са производства за ръководство на нерегистрирани моторни транспортни средства.

Операциите по противопоставяне на стандартната престъпност и пътна сигурност на територията на ОДМВР-Сливен не престават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР