На територията на областите Видин и Стара Загора се обявява

...
На територията на областите Видин и Стара Загора се обявява
Коментари Харесай


На територията на областите Видин и Стара Загора се обявява грипна епидемия от сряда, 24

На територията на областите Видин и Стара Загора се афишира грипна зараза от сряда, 24 януари. От сряда грипна зараза е оповестена и в община Бобов дол.

Дните от на следващия ден до 26 януари са оповестени за неучебни в област Стара Загора и община Бобов дол, а заради висока заболяемост от грип е предписано да не се организират образователни занятия за същия интервал и в две образователни заведения в гр. Дупница, едно образователно заведение в с. Невестино, община Невестино, както и в образователно заведение в с. Раждавица, община Кюстендил.

Към сегашния миг информацията за отсъстващи заради заболяване възпитаници на територията на област Видин не дава учредения за оповестяване на грипна почивка.

От на следващия ден се възобновяват учебните занятия на територията на област Пазарджик. Другите противоепидемични ограничения остават в действие, оповестиха от здравното министерство.

До второ разпореждане в общините с оповестена грипна зараза се преустановяват детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ и провеждането на профилактични имунизации.

Картината е динамична, като Регионалните здравни инспекции наблюдават епидемиологичните индикатори и подхващат незабавни ограничения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР