На територията на Хидропарка в Киев днес се стигна до

...
На територията на Хидропарка в Киев днес се стигна до
Коментари Харесай

Сблъсъци и в Киев заради мерките срещу коронавируса

На територията на Хидропарка в Киев през днешния ден се стигна до конфликти сред полицията и жители, които не бяха позволени на територията му поради рестриктивните мерки, въведени като мярка против ковид, заяви „ Страна.ua “.
По-рано кабинетът одобри разпореждане за стягане на ограниченията за карантина по отношение на епидемията от COVID-19. Правителството забрани събирането на улицата на повече от двама души, с изключение на в случаите, когато се водят деца.
Забранени са разходките в парковете, лесопарковите зони, крайбрежните алеи, визитите на спортни и детски площадки. Министерският съвет задължи украинците да носят средства за самостоятелна отбрана, както и документи за идентичност, които да показват при поискване. Броят на чиновниците по граничните пунктове на Украйна беше понижен от 230 на 21.
Ето по какъв начин някои страни се борят сполучливо с ковид без крути ограничения
Според информация на изданието, тази заран в Хидропарка са пристигнали хора, които настояли полицията да ги допусне до спортните площадки и обвинили чиновниците, че лимитират нелегално тяхното напредване. Подлезът до спортните уреди е бил препречен от три полицейски автомобила.
По данни на правоохранителните органи, лицата, които се пробвали да провокират спор, са добре им известни и са взели участие при конфликти на разнообразни строителни обекти.
Няколко от „ деятелите “ са били арестувани от полицията, оповестява осведомителният портал.
Според формалната информация, в Украйна инфектираните с коронавриус са 1 319, смъртните случаи са 38, а броят на оздравелите – 18.
Можете да следите случаите на ковид в България и по света в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР