На територията на голяма части от областите ще се проведе

...
На територията на голяма части от областите ще се проведе
Коментари Харесай

Специализирана операция за проверка на шофьори през уикенда

На територията на огромна елементи от областите ще се организира профилирана полицейска интервенция през уикенда. При нея водачите ще бъдат проверявани за приложимост на алкохол, наркотични субстанции, както и редовността на документите на самите водачи, на колите и наложителните застраховки Гражданска отговорност и механически прегледи. Това сподели контрольор Чавдар Кочев от отдел Пътна полиция при ГДНП.
Акцията ще стартира на следващия ден и ще завърши в понеделник, 9 март.
Утре, 7 март, е Тодоровден. “Във връзка с този празник ще бъдат проведени разнообразни празнувания на територията на цялата страна, като в тези празнувания ще вземат участие доста ППС-та, теглени от животинска двигателна сила (каруци). В тази връзка насочваме зов към водачите да бъдат доста внимателни, деликатни на пътя, защото животното може да реагира непредвидимо на пътя, което може да провокира пътно-транспортно произшествие ”, сподели инспекторът.
В неделя се празнува 8 март. “Апелираме още веднъж към водачите да не сядат зад кормилото след приложимост на алкохол, което ще избави човешки животи ”, съобщи контрольор Кочев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР