На територията на Гърция има членове на терористични организации, които

...
На територията на Гърция има членове на терористични организации, които
Коментари Харесай

Турското президентство: Членове на терористични организации в Гърция планират нападения и самоубийствени атаки срещу нас

На територията на Гърция има членове на терористични организации, които възнамеряват набези и самоубийствени офанзиви против Турция. Това съобщи Фахретин Алтун, шеф на Управлението за връзки с обществеността на администрацията на турския президент, предава  „ Анадолската организация “ .

По думите му, измежду терористичните групировки, които поддържа Атина, е и Работническата партия на Кюрдистан (ПКК). Той означи, че до момента в който Гърция хвърля на произвола на ориста мигранти, и ги оставя да се давят в Егейско море, в лагерите за бежанци на територията на тази страна са се открили терористични организации.

„ От така наречен „ бежански лагери “ на територията на Европейския съюз, терористите възнамеряват офанзиви, в това число самоубийствени атаки), против Турция, която е съдружник в НАТО – до момента в който същинските бежанци са оставяни да умират в Егейско море “, написа Алтун.

Ръководителят на отдела показа и видео за битката на Турция против терористичните организации ПКК, Ислямска страна и ФЕТО.

Във видеото се акцентира, че няколко страни са подкрепили терористи, без значение от решителната битка на Турция за премахване на тероризма.

Във видеоматериала се споделя, че главатарят на ПКК Абдула Йоджалан през 1999 година е дошъл в Атина с паспорт от Република Кипър. В него се загатва и самопризнание на Йоджалан, че в съществуващия и до през днешния ден лагер на остров Лаврио (Гърция), се организира подготовка на бойците от ПКК.

Отбелязва се, че след опита за държавен прелом, подхванат в Турция от терористичната организация ФЕТО през 2016 година, членовете на тази група са били подкрепени и скрити от Гърция.

Видеото приканва съдружниците от НАТО, най-вече Гърция, да поддържат Анкара в битката против тероризма.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР