На теория заговорите може и да са измислени, но на

...
На теория заговорите може и да са измислени, но на
Коментари Харесай

Теория на заговор ли?!

На доктрина заговорите може и да са измислени, само че на процедура всеки заговорничи. Колкото повече, толкоз по-наедро. И колкото и да си хакнат, все ще остане в паметта ти, че забележимите резултати в тази страна непроменяемо са плод на скрит план, затулен като държавно ръководство.

Ама безпределно сме сюрпризирани, че притежателят на "ТАД Груп " Иван Тодоров е измежду учредителите на ГЕРБ. И измежду тези от тях, който не очаквали да им се случи случката. Ще изчакаме още малко да стане ясно упражнявал ли е дружно с Цветанов или Борисов в никакъв случай не е чувал за него.

"Не го чаках това нещо. Аз съм основател на ГЕРБ, познавам се с хора от ГЕРБ, от властта и от под дърво и камък. Това е неуместно. Защо бих си плюл на познатите, на приятелите и да атакувам ръководещите?! ", пита Тодоров от Канада. Където се изнесе тъкмо в точния момент с "предварително планувано пътешестване ", което неизвестно по кое време ще завърши.

И пъзелът взе да се подрежда преди компютрите да бъдат разкриптирани. Форумните тролове на ГЕРБ пуснаха стремително опорката, че при тях нямало наши и ваши. Всички докопани - под ножа, както беше предизвестил Борисов. Насрещната теза не е обаче противоположна и споделя същото по различен метод: Като си основател на ГЕРБ - по този начин ти се пада!

Интересно за кого ли е работила компанията на Иван Тодоров при тези познанства. Той не знаел, представете си, с какво се занимават неговите чиновници, "защото ние по никакъв метод не ги направляваме какво вършат и така нататък ". А дали по тази логичност е знаел инцидентно защо им заплаща. Защото тази групичка "вълшебници " явно е работела за който би трябвало, че да показа толкоз сполучливо системите на Национална агенция за приходите. Чиято шефка даже не си направи труда да прекъсне отпуска си, а цялото държавно ръководство показва безгрижна безчувственост по тематиката.

Въобще, абсурдът е напълно следен, което не го прави по-малко абсурден. Ако някой живее с илюзията че прехваленият ни IT бранш е целият в бяло в море от подмолна тиня, незабавно да почисти грешката в софтуера. Междувременно милиардните разноски за изтребителите и милиардните загуби от африканската чума по свинете стават по-поносими най-малко в прочувствено отношение. А размерът на бъдещите вреди от възпроизводството на модела в прокуратурата е просто несметен.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР