На тази среща няма да ви агитирам да гласувате за

...
На тази среща няма да ви агитирам да гласувате за
Коментари Харесай

Десислава Иванова, кандидат за кметски мандат в с. Капитановци: Свършихме много работа, готови сме да продължим

На тази среща няма да ви пропагандирам да гласувате за нас. Ако за миналите години ние с Огнян Ценков не сме спечелили доверието ви, няма по какъв начин да го спечелим в една среща. Днес желая да благодаря на всички, които са в тази зала - на политическа партия ГЕРБ, която преди 3 години поддържа моята кандидатура за кмет. На Огнян Ценков - за това, че бях и се усещам част от неговия екип. На Албена Георгиева, тъй като постоянно срещам разбирането ѝ. На вас, моите съселяни, тъй като дружно извървяхме тези 3 години. Поех кметство Капитановци след дългогодишното ръководство на един доста мощен и заслужен човек – Владимир Аристотелов. Страхувах се, че няма да мога да бъда кметът, който беше той. Но имах вашата поддръжка и през днешния ден мога умерено да заявя на всички – справихме се. Кметът на едно село би трябвало да може и да знае всичко – той е 112, пожарна, полиция, ВиК.

Днес имаме новоасфалтирани улици, детска площадка, ремонтирана зала на читалището, кътове за отдих. Никой няма право да каже, че в село Капитановци не сме работили, минимум пък хора, които стъпват тук един път на 4 години. Работихме, работим и знаете, че ще продължим.

Това сподели пред своите съселяни претендентът за кмет на село Капитановци от Политическа партия ГЕРБ Десислава Иванова.

„ Ето тава са младежите в екипа на ГЕРБ Видин. Не е належащо ние да приказваме за тях, за тях приказва работата им. Десислава Иванова беше най-младият кмет на кметство в община Видин през изтичащия мандат и мога да заявя, че бе измежду най-дейните, най-енергичните, най-работещите. И изрично - най-усмихнатата. Капитановци е моето родно село и е разбираемо, че за мен това е най-красивото село в община Видин. Интересното е, че 4 години съперници се пробват да ме уязвят с това. Заявявал съм и декларирам – аз се гордея с Капитановци и ви благодаря, че тук се усещам вкъщи си. Десислава е права – бяхме същински работещ екип. Резултатите в село Капитановци са забележими. Вашият кмет не престана да желае, да търси подпомагане, да упорства, да взе участие персонално във всичко положително, което се случи тук. Общите старания са поръчител за триумф във всяко начинание. Листата ни с претенденти за общински съветници е формирана от експерти, които всички вие познавате. Заедно с мен тук са част от тях – Венци Пасков, Анна Маринова, Янита Каменова, доктор Емил Мушанов, Стефан Ванчев, Калин Каменов и Иван Цолов. Много значимо е, кой ще влезе в Общинския съвет. Защото през миналите 4 години, съветници – неизменима част от статуквото, не просто не участваха, а пречеха на работата ни. Не бива да позволяваме това. Трябва да увеличим скоростта, с цел да бъдат Видин и обитаемоте места в общината зеленият, чист и благоустроен дом, който видинските жители заслужават”, сподели претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков. Жителите на село Капитановци обявиха безапелационната си поддръжка за претендентите на Политическа партия ГЕРБ.

„ Защото ви познаваме, вие сте едни от нас. Защото не се сещате за нас единствено предизборно. Защото и довечера не чухме от вас 25 пъти думата „ обещаваме”. Чухме думата „ работа”. А хората на село знаят, че всичко се реализира с работа”, безапелационни бяха присъстващите на срещата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР