“На тази шайка разбойници вие им казвате прокуратура?! Това не

...
“На тази шайка разбойници вие им казвате прокуратура?! Това не
Коментари Харесай

Сагата с ”Осемте джуджета” продължава. Машините на ”Изамет” - изнесени за скрап

“На тази тайфа разбойници вие им казвате прокуратура?! Това не е моята прокуратура. Иван Гешев ги покровителства и бди над тях като орлица. Неговият каскет е доста огромен. Той покрива доста нарушители, прави сянка на доста нарушители. Нещата са доста злокобни ”. Тези няколко фрази излязоха през вчерашния ден от устата на Илия Златанов - асансьорният бизнесмен, основен воин в сагата “Осемте джуджета ”. Ден по-късно фотоси на юриста му демонстрират, че заводът “Изамет ” е бил разграбен, неизвестно от кого и неизвестно по кое време.
Машините във втората индустриална база на фабриката (която се намира в София) са нарязани и предадени за скрап, заяви адв. Грета Ганева. Според нея фабриката е била охранявана от “Делта Гард”.

" Вероятно си мислите, че незабавно сме сезирали полиция, прокуратура и прочие Преди години, това щеше да е първото, което щях да подхваща. Вече вардя клиентите си от тях. Разбирате ли до къде сме стигнали? ", написа Ганева във Фейсбук.

Според Залатанов фабриката му е била окупирана в продължение на 14 месеца. Той твърди, че страната е пазила частните охранители до последно.

" Нарязано на скрап и разхвърляни скъпи материали на снега ", разказа той какво е заварено във фабриката.

Сагата “Осемте джуджета” бе разказана от Антикорупционния фонд предходната година. Самият Илия Златанов изясни от първо лице по какъв начин държавните институции се употребяват като бухалки и какъв брой бързо може да бъде лишен частен бизнес. В сюжета са въвлечени някогашният следовател Петьо Петров - Еврото, жена му Любена Петрова и още куп лица. Златанов потърсил Еврото поради спора, който имал със сина си, само че вместо помощ последвал напън за прекачване на фирмени дялове. Имало и закани.

След разкритията му прокуратурата разгласи, че ревизира случая, само че по-късно не е давана никаква информация. Преди дни се разбра, че полицията търси Златанов, само че не поради изказванията му за изнудване, а тъй като желае да изследва подписа му по друго дело.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР