На тази Национална конференция ще вземем решение и каква линия

...
На тази Национална конференция ще вземем решение и каква линия
Коментари Харесай

Лукарски: Мисля, че ще вземем решение за консервативно-патриотична линия

" На тази Национална конференция ще вземем решение и каква линия да следваме. Аз от дълго време съм декларирал моето мнение и виждам, че то събира от ден на ден и повече поддръжници. Мисля, че ще вземем решение за такава линия консервативно-патриотична. " Това съобщи бъдещият някогашен ръководител на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски.
" Нарочно изчаках този Национален съвет, на който всички мои оферти се одобриха с доста огромно болшинство. Групата, която се беше оформила като съпротива, най-меко ще кажа, че претърпя проваляне. Съюз на демократичните сили се нуждае от ново управление, " добави още той в изявление за bTV.
Лукарски разгласи, че решението му да се отдръпна от председателския пост е персонално и не е взето под напън. Той уточни, че не готви собствен правоприемник, само че и няма да напуща политическия живот и Съюз на демократичните сили: " Под каква форма ще бъде – има време да решим ", сподели още той.
В коментар на думите на зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев, който преди време съобщи, че Съюз на демократичните сили се трансформира във „ фашистка партия” Лукарски сподели: " Фашизъм в България в никакъв случай не е имало " и попита какво прави ДСБ в „ Демократична България”, в случай, че има сериозна несъответственост сред нея и „ Зелените” и „ Да, България”, да вземем за пример .
В същото време, той означи, че на последното заседание е било взето значимо решение по отношение на идните следващата година локални избори – структурите по места ще са свободни да се коалират с който решат.
На въпрос дали това няма да докара до безпринципни решения и търговия с въздействие и постове, Лукарски отговори, че " Съюз на демократичните сили е с най-силните локални структури " и е било огромна неточност преди от централата да споделят кой с кого да се коалира без да се регистрира " локалният климат ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР