На тазгодишния Мондиал моделът Ивана Кнол на няколко пъти постигна

...
На тазгодишния Мондиал моделът Ивана Кнол на няколко пъти постигна
Коментари Харесай

С едни гърди напред! Как Ивана стана по-известна от Световно...

На тазгодишния Мондиал моделът Ивана Кнол на няколко пъти реализира невъзможното, трансформирайки се в по-голяма сензация от самото състезание. Бившата " Мис Хърватия " нееднократно открадна вниманието даже на най-верните поклонници на Цар Футбол от епичните борби, водени на Стадион 947 в негово име, карайки ги да не помнят за протичащото се на терена единствено с наличието си на трибуните.

Да заставиш по какъвто и да било метод един мъж да откъсне взор от най-велика игра на света, както неведнъж е определяна, сигурно е достижение, само че да принудиш хиляди, в случай че не и повече върли нейни почитатели, за които спортът не е просто занимание, а цяла вяра, да сторят същото - това към този момент може да се категоризира като същинско знамение... Каквото тя сътвори още с първата си поява на " Ал Байт ", с цел да следи онлайн дуела сред Хърватия и Мароко. Тогава сексапилната визия, на която бе заложила, повиши така и така високите градуси в Катар, трансформирайки мястото, ситуирано на 60 километра северно от центъра на Доха, в една най-горещите точки на планетата. Засвидетелствайки поддръжката си към отбора, представящ нейната страна, тя дойде на игрището в мощно изрязан тоалет на червени и бели квадрати, разкриващ греховното ѝ тяло.

Оттогава фотосите, показващи я на събитието, не стопират да обикалят всички медии по Земята, разкривайки какъв брой съблазнително може да наподобява един шампионат, въпреки участниците в него да са представители на мощния пол. Облеклото ѝ обаче провокира и отрицателни реакции поради строгите закони за обществена голота в страната, ситуирана в Близкия Изток, поела семейството на грандиозното съревнование. Според тамошните наредби раменете и коленете на дамите би трябвало да бъдат покрити, а за дълбоки деколтета и дума не може да става, изключително на публични места. В даден миг даже се говореше, че хубавицата ще бъде задържана поради провокативния си дрешник, единствено че това по този начин и не се случи. Нещо повече, оказа се, че тя авансово си е написала домашното, изследвайки кое е възможно и кое - не, по стадионите, които посещава, написа pik.bg.

В свое изявление тя описа, че където и да отиде, съблюдава всички правила. Освен това изясни още, че се е допитала до локалното население на Катар, което я е успокоило, че може да носи каквото пожелае през Мондиала. Нещо повече, Кнол акцентира, че не получила нито една рецензия или каквато и да било друга неприятна реакция по стадионите, където хората, измежду които и араби, непрекъснато я молели да си създадат фотография с нея. Ето за какво тя продължи да облича своите предизвикателни екипи, които апропо са част от нейната персонална фешън линия.

 



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР