На тазгодишните награди Оскар Скарлет Йохансон беше номинирана в две

...
На тазгодишните награди Оскар Скарлет Йохансон беше номинирана в две
Коментари Харесай

Бананът на Скарлет Йохансон, за който всички говорят

На тазгодишните награди Оскар Скарлет Йохансон беше номинирана в две категории - за най-хубава актриса и за най-хубава актриса в поддържаща роля. За страдание тя не съумя да завоюва нито една премия. Това никога не значи обаче, че актрисата остана незабелязана.
 Оскари 2020, Хоакин Финикс и какво направи откакто завоюва
Какво направи Хоакин Финикс откакто завоюва Оскар

Подай бургера там

Тя се погрижи да ѝ бъде обърнато внимание. Едната причина всички погледи да бъдат вперени в нея се оказа изборът ѝ на тоалет, тъй като тя в действителност изглеждаше удивително с роклята си на дизайнера Oscar de la Renta.
 Снимка 466264

Освен с облеклото си обаче, Скарлет притегли вниманието на медиите върху себе си и с държанието си. Без ни минимум да се тормози, тя извади манерка за алкохол във формата на банан и самоуверено отпи, до момента в който вървеше по аления килим.
 Снимка 466262

Както може да се чака, дейностите ѝ провокираха вълна от мнения в обществените мрежи. Според някои почитатели държанието ѝ е неприемливо, изключително по време на такава значима и блестяща гала. Други пък са на мнение, че актрисата не прави нищо неприятно и няма проблем да му отпусне края. Ние считаме, че късото видео е в действителност доста занимателно, изключително поради обстоятелството, че Скарлет отпива не от какво да е, а от банан.
 Оскари 2020, Тайка Уайтити и къде режисьорът скри статуетката си
Когато спечелиш Оскар и го сложиш под... седалката

Тайка Уайтити е просто велик
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР