На тазгодишните награди Оскар бяха доста интересни, защото се случиха

...
На тазгодишните награди Оскар бяха доста интересни, защото се случиха
Коментари Харесай

Красиви жени с чувство за хумор - безценно

На тазгодишните награди Оскар бяха много забавни, тъй като се случиха в действителност доста неща. От дрямката на Мартин Скорсезе до новаторското укритие на Тайка Уайтити.
 Оскари 2020, Мартин Скорсезе, Еминем и за какво всички се смеят на режисьора
Защо всички се смеят на Мартин Скорсезе

Режисьорът несъмнено не си пада по музиката на Еминем

Бри Ларсън , Гал Гадот и Сигорни Уивър също привлякоха вниманието към себе си, само че в при тях се случи на сцената. Трите дами с възприятие за комизъм оповестиха, че започват военен клуб, правейки отпратка към кино лентата " Боен клуб " (1999 г.).

Техният клуб обаче ще бъде по-различен, тъй като членовете би трябвало да са голи до кръста, а спечелилите получават примамливи награди като дезодорант, суши и текила. Загубилите пък ще би трябвало да дават отговор на журналистически въпроси за това какво е да си жена в Холивуд.
 Снимка 466191

Сигорни Уивър приключи с това, че всички дами са супергерои, прегръщайки Бри Ларсън (Капитан Марвел) и Гал Гадот (Жената чудо). Идеята на трите дами е много добра, само че механически нарушиха първото и най-важно предписание от " Боен клуб " - да не приказват за него.
 Оскари 2020, Тайка Уайтити и къде режисьорът скри статуетката си
Когато спечелиш Оскар и го сложиш под... седалката

Тайка Уайтити е просто популярен

Някои почитатели пък използваха обществените мрежи, с цел да споделят очакванията си, че Бри Ларсън, Гал Гадот и Сигорни Уивър ще вземат участие в нова женска версия на кино лентата с Брад Пит и Едуард Нортън, написа ComicBook.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР