На тържествената церемония днес флагът на НАТО беше издигнат пред

...
На тържествената церемония днес флагът на НАТО беше издигнат пред
Коментари Харесай

Флагът на НАТО бе издигнат пред сградата на правителството в Скопие

На тържествената гала през днешния ден флагът на НАТО беше повдигнат пред постройката на държавното управление на Македония.

 © БГНЕС
„ Издигаме през днешния ден знамето на НАТО, което дружно с европейското и нашето лично, дефинира бъдещето, освен нашето, само че и на идващите генерации. Това не е единствено алегорично, само че и действителност. Това е нова страница в нашата история “, сподели министър председателят Зоран Заев на церемонията пред постройката на държавното управление във връзка повдигането на флага на НАТО.

Той акцентира, че през днешния ден македонците решително споделят, че родината им е на верния път към напредъка и неограниченото развиване.
 © БГНЕС
" Успяхме от второстепенния балкански път, на който с десетилетия сме чакали, да се върнем на основната автомагистрала към Европа “, сподели Заев и добави, че в идния интервал македонците ще бъдат директни участници в най-значимия интервал на самостоятелност на страната.

Заев оцени, че бъдещето към този момент не е орис, а ориста македонците са я взели в своите ръце и са определили бъдещето си.

Македонският министър председател чака през околните дни да стартира идващият комплициран стадий в построяването на Македония по европейски стандарти и че към този момент никой няма да блокира извън този развой.
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР