На тържествена церемония в президентството актьорът Владимир Пенев получи от

...
На тържествена церемония в президентството актьорът Владимир Пенев получи от
Коментари Харесай

Владимир Пенев: Цената, която плащам, е да надскоча собствените си представи

На тържествена гала в президентството артистът Владимир Пенев получи от президента Румен Радев оценката " Св.св. Кирил и Методий " - огърлие. Тежи ли това огромно самопризнание и какви са провокациите пред актьорите в България през днешния ден - самият Владо Пенев беше посетител в студиото на " Панорама ".

Чисто физически не ми тежи, само че отговорността в действителност е огромна, показа артистът.
Владимир Пенев, артист: Цената, която аз заплащам, не е да ме харесват, а да надскоча личните си показа до каква степен мога да стигна и това в действителност е изпитание.
Ако не знаем кои сме и какви сме, и не си даваме ясна сметка... в случай че създадем това, ще имаме доста повече самочувствие, сподели още Пенев.

Той показа и кои са най-важните уроци от интервала, в който беше длъжностен министър на културата.
Владимир Пенев, артист: Научих първо и главно, че има друга позиция.... И си дадох сметка, че би трябвало доста хубаво да преценяме претенциите и желанията си.  Президентът връчи висши държавни оценки за заслуги в региона на културата Президентът връчи висши държавни оценки за заслуги в региона на културата
Президентът Румен Радев връчи висши държавни оценки на композитора Михаил Белчев, артиста Владимир Пенев, режисьора Бина Харалампиева и на авторитетн...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР