На тържествена церемония беше отбелязана една година от създаването на

...
На тържествена церемония беше отбелязана една година от създаването на
Коментари Харесай

Отбелязаха година от създаването на общността Монтесори във Враца /снимки/

На тържествена гала беше маркирана една година от основаването на общественост „ Монтесори “ във Враца. През актуалната образователна година по новаторския способ се образоват над 850 деца и възпитаници в 19 групи в детски градини, 10 паралелки в учебните заведения и 6 ясли и яслени групи.
Кметът Калин Каменов приветства присъстващите педагози. “Вярвам, че с общи старания ще създадем по този начин, че най-голямата Монтесори общественост в страната да бъде във Враца. Нека дружно надградим започнатото, тъй като  образованието е ключът към превъзмогването на всяка компликация ” - добави още Каменов и връчи дипломи на 17 експерти, които ще работят по методиката. 
В рамките на церемонията колективът на ДГ “Европейчета ” получи първата премия „ Посланик Монтесори “ за заслуги за развиването на Общността.
В програмата взеха присъединяване малчуганите Рая Славчева от ДГ „ Детски свят “, Никола Данчев от ДГ „ Щастливо детство “ и Ева Гаврилова от ДГ „ Славейче “. 
На събитието участваха още: заместник-кметът Петя Долапчиева, шефове и педагози от детски и образователни заведения  града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР