На таен карибски остров е прекарала последната си ваканция скандалната

...
На таен карибски остров е прекарала последната си ваканция скандалната
Коментари Харесай

Анита Мейзер разпуска на Карибите

На скришен карибски остров е прекарала последната си почивка скандалната силиконка Анита Мейзер. Тя сама се похвали в обществена мрежа с пътешествието до екзотичната дестинация. На фрагментите няма диря от смачкания тип на Мейзер, който беше придобила, до момента в който против нея течеше делото за гибелта на брачна половинка ѝ Николай Димов.

Младият мъж на 52-годишната силиконка издъхна, завързан със свински опашки в жилището им във Варна в средата на август 2016 година Мейзер бе наказана на 2 години за причиняване на гибел по несъобразителност и на още толкоз за препоръчан рушвет на служителите на реда, пристигнали да вършат оглед на натрупа на брачна половинка ѝ на мястото на престъплението. В последна сметка Мейзер излежа две години, напусна пандиза през лятото и отпраши за Съединени американски щати, където живяха с Николай преди гибелта му.

Със стъпването на американска земя Анита се отдавала на релакс след прекараните две години зад решетките. Пътуването ѝ до Карибите в първата седмица на декември тя направила с помощта на собствен другар, написа в. " България през днешния ден ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР