На своята 75-годишнина големият актьор Стефан Данаилов представя Романът на

...
На своята 75-годишнина големият актьор Стефан Данаилов представя Романът на
Коментари Харесай

Стефан Данаилов представя Романът на моя живот

На своята 75-годишнина огромният артист Стефан Данаилов показва " Романът на моя живот ", биографична книга, написана в съавторство с журналиста Георги Тошев.
Пред БНР Тошев показа, че приема като професионален комплимент доверието на професор Данаилов, взел участие в над 120 кино лентата:
" Удивителна кариера и още по-удивителен персонален живот. Срещахме се в продължение на няколко месеца за едни другарски диалози, които аз записвах. Сега разбирам, че не е елементарно човек като него да застане лице в лице със личния си живот с демоните, с прочувствените случки, с триумфа ", разяснява Тошев.
" Много е хубаво, че тази книга не вади просто някакви жълти истории. Това е една доста мъдра книга, в която се оглежда времето, оглеждат се няколко политически строя ", добави журналистът.

#stefandanailov #bulgarianactor#cinema#icon# 75years# new#book#романътнамояживот# December

A post shared by Georgi Toshev (@jorotoshev) on Nov 13, 2017 at 9:49am PST

Книгата ще бъде показана на 9 декември, а предпремиерата на огромния документален филм за Данаилов – на 4-ти. Документална версия на кино лентата ще бъде излъчена по малкия екран на 9-и, а в кино " Одеон " ще стартира прожекция на 10-те златни кино лентата, подбрани от професора. На 1 декември пред Народния спектакъл ще бъде открита изложбата " Непознатите портрети на Стефан Данаилов " от негови кино превъплъщения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР