На своето първо заседание днес Съветът по икономика към НС

...
На своето първо заседание днес Съветът по икономика към НС
Коментари Харесай

Пилотно заседание по Бюджет 2021 и Ковид кризата на икономическия съвет на БСП

На своето първо съвещание през днешния ден Съветът по стопанска система към Народно събрание на Българска социалистическа партия разиска Бюджета за 2021 година и икономическите ограничения на държавното управление

Първо свое съвещание организира Съветът по стопанска система към Националния съвет на Българска социалистическа партия с ръководител Димитър Данчев. Обсъден бе вид за мнение по плана на Закона за държавния бюджет за 2021 година
Съветът идните дни ще направи разбор на ограниченията на държавното управление за превъзмогване на следствията от Ковид рецесията и ще предложи свои различни ограничения. До края на седмицата ще бъде извършено второ съвещание на Съвета по стопанска система, на което ще бъдат направени съответни и подробни оферти към плана за републикански бюджет за идната година. Очаква се и да бъде дадена оценка на икономическите ограничения на държавното управление.
В Българска социалистическа партия по предложение на ръководителя Корнелия Нинова бяха основани 17 Съвета, които да наблюдават работата на министерствата и да оферират различни политики. Сред главните им задания е анализиране на работата на отрасловите министри и правенето на платформата на Българска социалистическа партия за идните парламентарни избори въз основата на „ Визия за България ".
С образуването на Съветите Българска социалистическа партия действително влиза в предизборна акция и дава ясна поръчка пред обществото, че е подготвена да поеме ръководството на България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР