На свое заседание Управителният съвет на Държавен фонд Земеделие избра

...
На свое заседание Управителният съвет на Държавен фонд Земеделие избра
Коментари Харесай

Държавен фонд Земеделие е с ново ръководство

На свое съвещание Управителният съвет на Държавен фонд " Земеделие " избра ново управление, заяви пресцентърът на Министерството на земеделието.

За изпълнителен шеф на фонда на мястото на Живко Живков е определен Васил Грудев. Според формалната му визитка от април 2006 година до август 2013 година Васил Грудев заема разнообразни позиции в Държавен фонд " Земеделие " (ДФЗ). От април 2006 година до декември 2008 година е специалист в отдел " Директни заплащания на повърхност ". През декември 2008 година става основен специалист в същия отдел. В интервала 2009-2011 година е шеф на отдел " Технически инспекторат ". От август 2011 година до август 2013 година е заместител - изпълнителен шеф на Държавен фонд " Земеделие ", а от септември 2013 година до ноември 2013 година заема длъжността изпълнителен шеф на ДФЗ. В интервала август-ноември 2014 година е министър на земеделието и храните в служебното държавно управление на Георги Близнашки. От ноември 2014 година до януари 2017 година е заместник-министър на земеделието и храните.

Управителният съвет на фонда е приел подадената от Живко Живков молба за освобождение от поста изпълнителен шеф, добавя пресцентърът. В претекстовете за решението си Живков показва, че желае да бъде непокътнат имиджа на институцията.

Приети са оставките и на заместник-изпълнителнителните шефове Калоян Костадинов и Георги Динев.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР