На свое заседание Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатите за

...
На свое заседание Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатите за
Коментари Харесай

ГЕРБ се готви за избори: Издигна кандидати за Русе, Пловдив и Хасково


На свое съвещание Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди претендентите за кмет на партията за три огромни регионални града – Русе, Пловдив и Хасково.

За Русе партията издига Диана Иванова, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. В момента Иванова е шеф на Професионалната гимназия по облекло в града. Тя е магистър по "Автоматизация на производството " от районно управление (на МВР) "Ангел Кънчев ".

Освен това през 2018 година е отличена с премията "Директор на годината " на Синдиката на българските учители, има и грамота „ Посланик на Русе “ за високи достижения и принос към подобряването на имиджа на Русе и одобряването му като съвременен и културен европейски център. Присъдено ѝ е и почетното отличие "Неофит Рилски " за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова активност в системата на националната култура на МОН.

На същото съвещание членовете на ИК на ГЕРБ утвърдиха Здравко Димитров като претендент за кмет на Пловдив. В момента Димитров е регионален шеф на Пловдив.

Той е приключил Пловдивския университет "Паисий Хилендарски " като бакалавър по "Спортна стопанска система ", след което пази магистратури по "Психология ", "Публична администрация “ и "Финансов мениджмънт ". Димитров е награден от министъра на защитата с орден за принос към Министерството на защитата, а през 2015 година е отличен с най-високото църковно отличие "Св. Апостол Ерм ".

Той е и дълготраен играч по баскетбол, а от 1994 година до 2007 година президент на БК "Академик " - Пловдив. Иван Тотев остава регионален координатор на ГЕРБ в града.

За кмет на Хасково Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатурата на Станислав Дечев. В момента той е регионален шеф на Хасково. Дечев е магистър по "Автоматика и системотехника " от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в Държавна фирма "Земеделие " – Хасково, бил е и общински консултант в Хасково./www.dnes.bg/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР