На свое заседание днес Общинският съвет във Варна отпусна 250

...
На свое заседание днес Общинският съвет във Варна отпусна 250
Коментари Харесай

Общинският съвет във Варна отпусна 250 хил. лева на Спартак

На свое съвещание през днешния ден Общинският съвет във Варна отпусна 250 000 лв. на футболен клуб Спартак 1918 (Варна), оповестиха от пресслужбата на локалния парламент. За предлагането са дали своят вот 34 съветници, двама са дали своят вот " въздържал се ", а срещу няма.

Изпълнителният шеф на футболния клуб Мартин Зафиров е уверил съветниците, че помощта ще е еднократна за този сезон. " Помогнахте ни доста. " Без Вас клубът нямаше да има тези триумфи, които реализира през последната година. Нуждаем се още веднъж от поддръжка, с цел да не се върнем в изходна позиция ", е споделил някогашният футболист на Спартак. По думите му клубът ще може да се устоя и няма да се постанова общината да налива непрестанно пари в него.

" Положихме много старания да върнем достолепието на Спартак. Правителството отпусна 1.3 милиона лв. за ремонт на стадиона, ние също гласувахме спомагателни средства. Ако не подкрепим клуба, рискуваме да се провалят досегашните ни старания ", разяснява ръководителят на Общинския съвет Тодор Балабанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР