На свое заседание днес Надзорният съвет на НОИ утвърди проекта

...
На свое заседание днес Надзорният съвет на НОИ утвърди проекта
Коментари Харесай

НОИ утвърди проектобюджета на Държавното обществено осигуряване за 2022 г.

На свое съвещание през днешния ден Надзорният съвет на Национален осигурителен институт утвърди плана на Закона за бюджета на Държавното публично обезпечаване /ДОО/ за 2022 година, оповестиха от института. В проектозакона са отразени параметрите на плануваните за идната година социално-осигурителни политики в страната.

В осъществяване на своите пълномощия по Кодекса за обществено обезпечаване, членовете на съвета се срещнаха със заложените в документа законови промени и поддържаха с болшинство направените оферти. Предстои съгласуването на проектозакона в Националния съвет за тристранно съдействие, приемането му от Министерския съвет и окончателното му гласоподаване в Народното събрание.

В съвещанието участваха избраните от Министерския съвет нови представители на страната в Надзорния съвет на Национален осигурителен институт - Георги Гьоков, министър на труда и обществената политика, Георги Йорданов, заместник-министър на опазването на здравето, и Йордан Татарски от Министерството на стопанската система и промишлеността.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР