На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ възложи на

...
На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ възложи на
Коментари Харесай

Изпълнителната комисия на ГЕРБ възложи на парламентарната група да внесе проект за замразяване на депутатските заплати

На свое съвещание през днешния ден Изпълнителната комисия на ГЕРБ разпореди на парламентарната група на партията да внесе в Народното събрание план на решение за заледяване на депутатските заплати на база декември 2019 година за интервала на изключителното състояние.

Парламентарната група на ГЕРБ, още веднъж по рекомендация на ИК на партията, ще внесе предложение за промени в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, съгласно които политическите партии не получават държавна дотация в интервала на изключителното състояние.

Изпълнителната комисия предлага на народните представители от ГЕРБ да одобряват решение за превеждане на половината от месечните си възнаграждания по особено разкрита сметка на партията още веднъж за интервала на изключителното състояние. Събраната сума ще бъде употребена за подкрепяне на разнообразни ограничения за органичаване на разпространяването на вируса и за понижаване на социално-икономическите вреди в резултат на рецесията. Средствата в особено разкритата сметка ще бъдат разходвани единствено след решение на Изпълнителната комисия.

Също по този начин тясното управление на ГЕРБ приканва всички кметове на общини, кметства, заместник-кметове на общини и региони, общински съветници, ръководители на общински препоръки, регионални и заместник-областни шефове, министри, заместник-министри, евродепутати, членове на Политическа партия ГЕРБ, или определени от листите й да подаряват и подкрепят разнообразни действия в битката против ковид.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР