На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ се запозна

...
На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ се запозна
Коментари Харесай

Кандидатите на ГЕРБ за кметове: Здравко Димитров за Пловдив, Диана Иванова – Русе, Станислав Дечев – Хасково

На свое съвещание през днешния ден Изпълнителната комисия на ГЕРБ се срещна с извършени номинационни събрания за претенденти за кметове и утвърди Диана Иванова за претендент за кмет на община Русе. В момента Иванова е шеф на Професионалната гимназия по облекло в града. Тя е магистър по „ Автоматизация на производството “ от районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “. Освен това през 2018 година е отличена с премията „ Директор на годината “ на Синдиката на българските учители, има и грамота „ Посланик на Русе “ за високи достижения и принос към подобряването на имиджа на Русе и одобряването му като съвременен и културен европейски център. Присъдено ѝ е и почетното отличие „ Неофит Рилски “ за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова активност в системата на националната култура на МОН.

На същото съвещание членовете на ИК на ГЕРБ утвърдиха Здравко Димитров като претендент за кмет на Пловдив. В момента Димитров е регионален шеф на Пловдив. Той е приключил Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ като бакалавър по „ Спортна стопанска система “, след което пази магистратури по „ Психология “, „ Публична администрация “ и „ Финансов мениджмънт “. Димитров е награден от министъра на защитата с орден за принос към Министерството на защитата, а през 2015 година е отличен с най-високото църковно отличие „ Св. Апостол Ерм “. Той е и дълготраен играч по баскетбол, а от 1994 година до 2007 година президент на БК „ Академик “ - Пловдив. Иван Тотев остава регионален координатор на ГЕРБ в града.

За кмет на Хасково Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатурата на Станислав Дечев. В момента той е регионален шеф на Хасково. Дечев е магистър по " Автоматика и системотехника " от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в Държавна фирма „ Земеделие ” – Хасково, бил е и общински консултант в Хасково. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР