На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ се запозна

...
На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ се запозна
Коментари Харесай

Ето кои ще са кандидатите за кметове на ГЕРБ

На свое съвещание през днешния ден Изпълнителната комисия на ГЕРБ се срещна с извършени номинационни събрания за претенденти за кметове и утвърди Диана Иванова за претендент за кмет на община Русе,съобщиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

В момента Иванова е шеф на Професионалната гимназия по облекло в града. Тя е магистър по „ Автоматизация на производството “ от районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “. Освен това през 2018 година е отличена с премията „ Директор на годината “ на Синдиката на българските учители, има и грамота „ Посланик на Русе “ за високи достижения и принос към подобряването на имиджа на Русе и одобряването му като съвременен и културен европейски център. Присъдено ѝ е и почетното отличие „ Неофит Рилски “ за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова активност в системата на националната култура на МОН.

На същото съвещание членовете на ИК на ГЕРБ утвърдиха Здравко Димитров като претендент за кмет на Пловдив. В момента Димитров е регионален шеф на Пловдив. Той е приключил Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ като бакалавър по „ Спортна стопанска система “, след което пази магистратури по „ Психология “, „ Публична администрация “ и „ Финансов мениджмънт “. Димитров е награден от министъра на защитата с орден за принос към Министерството на защитата, а през 2015 година е отличен с най-високото църковно отличие „ Св. Апостол Ерм “. Той е и дълготраен играч по баскетбол, а от 1994 година до 2007 година президент на БК „ Академик “ - Пловдив. Иван Тотев остава регионален координатор на ГЕРБ в града.

За кмет на Хасково Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатурата на Станислав Дечев. В момента той е регионален шеф на Хасково. Дечев е магистър по " Автоматика и системотехника " от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в Държавна фирма „ Земеделие ” – Хасково, бил е и общински консултант в Хасково.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР