На света са познати всякакви чудати рекорди - от този

...
На света са познати всякакви чудати рекорди - от този
Коментари Харесай

Най-невероятните секс рекорди

На света са познати всевъзможни чудати върхове - от този за най-бързо написан есемес, през регистрирането на най-дългата котка в света, до шантавото надяждане с хотдог. Стане ли дума за секс обаче, някои от върховете са напряко потресаващи. Вижте тези и още невероятни обстоятелства:

Най-продължителната женска мастурбация – 7 часа и 6 минути

Рекордьорката се споделя Кити Кет и през 2008 година е прекарала цели 7 часа и 6 минути в компанията на вибратори и други секс играчки.

Най–продължителна ерекция - 13 часа

Американецът Стивън Джоунс е поддържал ерекция цели 13 часа . Като имайте поради, че индивидът напълно не е бил първа младост. Средната дълготрайност на ерекцията при мъже над 60 години е 7 минути.

Най-обемиста вагина

Името й не е ясно, само че върхът й е незабравим. Жената побира 220 монети от по 1 евро във вагината си. Експериментът е изработен след въвеждането на европейската валута.

Най-млада майка - на 5 години и половина

Победителката в тази категория е перуанка и се споделя Лина Медина Момичето е родило първата си рожба, когато е било на 5 години, 6 месеца и 21 дни.

Най-издръжлив пенис

Средната дължина на пениса при азиатците е 14см. Но кой да допусна, че японецът Мо Ка Уанг може да повдигне 380-килограмова тежест, закачена на половия му орган.

Най-често изпитвани оргазми

Анонимен американец изпитвал приблизително по 33 оргазма на седмица в продължение на 30 години.

Най-известен девственик

Германският мъдрец Емануел Кант умира непорочен на 80-годишна възраст. Друг прочут девственик е Исак Нютон.

Най-възрастен порно артист

Пенсионерът Шигео Токуда, роден през 1934г., е същински деец в порно промишлеността. Зад гърба си той има над 250 кино лентата, а за „ броя “ не желаеме и да питаме. Всъщност даже той самият не я помни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР