„На света няма нищо по-крехко от надеждата“, казва Екзюпери. Именно

...
„На света няма нищо по-крехко от надеждата“, казва Екзюпери. Именно
Коментари Харесай

Фандъкова: В годината на пропуснатите прегръдки, научихме колко много обичаме!

„ На света няма нищо по-крехко от вярата “, споделя Екзюпери. Именно с вяра заставаме на прага на новата година. Все още нежна, само че несломима. Това написа във Facebook кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска във връзка настъпването на новата 2021 година

Измина година на тежки загуби и пропуснати моменти, през които се научихме да прекосяваме дружно.

Със смелостта на нашите лекари, сестри и медицински личен състав, които не се предадоха пред тестванията на незнайното. С грижата на хиляди хора и доброволци, които помагаха на непознати. Със съпричастността и отговорността на всеки.

Това беше най-големият урок по човещина, за който си коства да сме признателни. Научихме, че силата е в общността ни. Колкото и да обичаме да споделяме, че човек би трябвало да си помогне самичък, научихме, че безрезервната помощ я дават други, постоянно изцяло непознати. Научихме, че с „ не ми пука “ и „ и без мен ще се оправят “, не става.

В годината на пропуснатите обятия, научихме какъв брой доста обичаме.

Предстои ни да извървим сложен път, само че задачата ни е обща – да запазим живота!

Желая Ви здрава и сполучлива 2021-а година! Нека през нея имаме повече споделени моменти със своите близки, без терзания и боязън, а с любов и вяра!

„ На света няма нищо по-крехко от вярата “, споделя Екзюпери. Именно с вяра заставаме на прага на новата година. Все...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР