На сватбения си ден Меган Маркъл блестеше с тиарата на

...
На сватбения си ден Меган Маркъл блестеше с тиарата на
Коментари Харесай

Истината за сватбената тиара на Меган и намесата на кралицата - slava.bg

На сватбения си ден Меган Маркъл блестеше с тиарата на кралица Мери и се оказва, че е имала цялостното утвърждение на кралица Елизабет II.

В новата книга „ Finding Freedom “ публицистите Омид Скоби и Каролин Дюранд споделят елементи към кралската женитба през 2008 година, която беше следена от милиони по целия свят. В изданието са включени извънредни изявленията с другари на Меган и Хари, които разкриват забавни детайлности за живота им в двореца.

Журналистите описват, че принц Хари е бил сърдит на Анджела Кели – персоналната дизайнерка на кралицата. Според него, тя по никакъв метод не е помогнала на брачната половинка му да се снабди с мечтаната от нея тиара. Според няколко локални вестника, самата Елизабет II не е била съгласна с избора на украшение от страна на Меган.

„ Finding Freedom “ обаче опровергава тези клюки и твърди, че сред двете дами е имало цялостно единодушие за аксесоарите. В изданието се споделя, че спорът в действителност е бил сред Хари и Анджела. Представител на Меган и Хари съобщи, че двамата не са били интервюирани за книгата и всички истории в нея са плод на авторски прекарвания.

Книгата ще бъде пусната на пазара в Съединени американски щати на 11 септември и ще опише за целия живот на кралската двойка – от първите дни на връзката до решението им да изоставен Англия.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР