На страшна гледка са станали свидетели вчера местни жители от

...
На страшна гледка са станали свидетели вчера местни жители от
Коментари Харесай

Жена живя една седмица с разлагащия се труп на брат ѝ

На страшна панорама са станали очевидци през вчерашния ден локални поданици от Хисаря. След като в блока им почнала да се носи страшна миризма, живущите в единия вход подали сигнал в полицията.

Оказало се, че Александър Чавдаров, на 72 години, е умрял преди към седмица в жилището си на бул. " Ген Гурко ", който се намира против постройката на община Хисаря. Жилището е на на първия етаж вход А.

Сестрата на Александър - Нора, която от дълги години е с психологично заболяване и е нападателна, е оставила натрупа на брат си да се разлага и не е алармирала на никого. Двамата са живеели сами, те са несемейни и нямат други близки, заяви Блиц.

Приживе Александър се е грижил за сестра си, която е изцяло несъответстваща, асоциална и не може да се грижи сама за себе си. Освен това 70-годишната жена е извънредно нападателно настроена против съседите си. Миналият ден за следващ път е нападнала майка с малко дете. Хората се опасяват от нея, Нора атакува най-вече дами и деца и то без причина.

В резултат на държанието на психологично болната майките не смеят да пускат децата си сами на открито да играят и непрекъснато живеят в боязън.

Заради разложения мъртвец на умрелия, във входа се носи ужасна миризма и гъмжи от хлебарки и големи мухи. Причината е освен тялото, а и купищата отпадъци, които дамата складира в жилището си и на открито в коридора.

Живущите във входа ще подадат на следващия ден тъжба до полицията в Хисаря, която ще бъде препратена на прокуратурата в Пловдив.

Хората упорстват болната жена да бъде изведена от жилището си и настанена за лекуване и грижи, тъй като откакто Александър е умрял, няма никаква сигурност у живущите, те се опасяват, че тя може да възпламени блока или да извърши някакво непоправимо закононарушение.

Вчера община Хисаря е погребала служебно Александър Чавдаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР